Conferència: “L’establiment rural de l’ibèric ple de Rabassats (Nulles)”.

Captura

El proper 18 d’abril, a les 19h, al Palau Marc de Barcelona tindrà lloc la conferència: “L’establiment rural de l’ibèric ple de Rabassats (Nulles)” dintre del cicle de conferències Tribuna d’Arqueologia 2017-2018 que organitza el Servei d’Arqueologia i Paleontologia de la Generalitat de Catalunya.

La conferència, a càrrec de Maria Carme Belarte, Joan Canela, Jordi Morer, Marc Ocaña i Oriol Cuscó, estarà moderada per Josep Pou. La sessió s’emetrà en directe per vídeostreaming. Si voleu fer comentaris o preguntes pels ponents les podeu fer en els comentaris a aquest post o a Twitter amb el hashtag#tribuna2018.

A continuació, us oferim una breu entrevista amb els conferenciants sobre els aspectes més destacats de la propera  xerrada.

 http://tribunadarqueologia.blog.gencat.cat/2018/04/13/propera-conferencia-de-la-tribuna-darqueologia-2017-2018-lestabliment-rural-de-liberic-ple-de-rabassats-nulles-lalt-camp-en-directe-per-internet/

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s