Conferència: L’establiment rural de l’ibèric ple de Rabassats.

El proper 18 d’abril, a les 17h, a la sala d’actes del Palau Marc de Barcelona tindrà lloc la conferència: L’establiment rural de l’ibèric ple de Rabassats (Nulles, l’Alt Camp) a càrrec dels conferenciants: M. Carme Belarte, Joan Canela, Jordi Morer, Marc Ocaña i Oriol Cuscó. 


Rabassats


Els treballs d’excavació d’aquest jaciment han permès documentar un assentament rural d’època ibèrica (s.III aC) definit per un edifici d’uns 400 metres quadrats format per diverses habitacions estructurades entorn de patis.

Aquesta conferència forma part del cicle de conferències de la Tribuna d’Arqueologia 2017-2018.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s