Inici / Inicio

«Vallsarqueològic» som un grup de seguidors de l’arqueologia. Amants de la història de l’entorn on vivim. Interessats i preocupats per la cultura que ens envolta.

Des d’aquesta finestra, mostrarem totes les novetats que es van produint i repassarem les peces i jaciments més destacats del nostre entorn, procurant la seva difusió, cura i respecte.

Animem a la participació amb d’idees, notícies o coneixements sobre el nostre patrimoni per al seu estudi i difusió. Així, entre tots,podrem contribuir a completar el trencaclosques de la nostra història arqueològica.


«Vallsarqueologic» somos un grupo seguidores de la arqueología. Amantes de la historia del entorno donde vivimos. Interesados y preocupados por la cultura que nos rodea.

Desde esta ventana, mostraremos todas las novedades que se van produciendo y daremos a conocer las piezas y los yacimientos más destacados de nuestro entorno procurando su difusión, protección y respeto.

Animamos a la participación con de ideas, noticias o conocimientos sobre nuestro patrimonio, para su estudio y difusión. De esta manera, entre todos, podremos contribuir a completar el puzzle de nuestra historia arqueológica.