1923-2023 Cent anys deles primeres excavacions al jacimentdel Vilar deValls

Cent anys després de les primeres excavacions, s’estan posant al descobert elements que poden canviar substancialment el coneixement actual de la cultura ibèrica tant al Camp de Tarragona com en tot el territori dels cessetans. Recuperar la memòria de les primeres excavacions i alhora explorar les possibilitats de les darreres intervencions són l’objectiu d’aquest cicle d’activitats que tindrà com a punt central la celebració d’una jornada especialitzada organitzada entre l’Institut d’Estudis Vallencs i el GRACPE de la Universitat de Barcelona.

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s