Conferència: «La ceràmica de Fontscaldes, una manifestació cultural de l’iberisme tardà».

Presentación1

El proper 9 de maig, dins el cicle de conferències «La Catalunya ibera», l’arqueòloga Ester Fabra, membre de la Comissió d’Arqueologia de l’Institut d’Estudis Vallencs, oferirà la conferència «La ceràmica de Fontscaldes, una manifestació cultural de l’iberisme tardà». L’acte tindrà lloc a les 19 h al Centre de Lectura de Reus – Sala de la secció Excursionista «Rosa Magrané».

Aquest cicle de conferències es va iniciar el passat 18 d’octubre amb una sèrie de sessions introductòries sobre diferents aspectes de la cultura ibera. El passat 21 de febrer es va iniciar un segon bloc dedicat a: l’Organització territorial i assentaments, i aquest proper dia 9 de maig, amb aquesta conferència sobre les produccions dels tallers de Fontscaldes, s’inicia un segon bloc dedicat a: l’Economia, societat i cultura.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s