RECURSOS EDUCATIUS / RECURSOS EDUCATIVOS

 

 • El Servei Educatiu de l’Alt Camp recomana l’equip de la web Vallsarqueològic en un muntatge audiovisual inserit dins de l’oferta de recursos educatius de la seva web.                             

    Presentació Valls arqueològic   

s2
https://serveiseducatius.xtec.cat/altcamp/

 • El diccionari en línia (TERMCAT) confeccionat per la Generalitat de Catalunya recull més de dos mil termes  relatius a la teoria, el treball de camp i de  laboratori, les construccions i la interpretació, que abracen àrees tan diverses com al numismàtica, la musivària, les tècniques de datació o els mètodes d’excavació.

   Diccionari d’arqueologia

  diccionario
  http://www.termcat.cat/ca/

 • La Ruta dels Ibers és un projecte de turisme cultural coordinat des del Museu d’Arqueologia de Catalunya que té per objectiu donar a conèixer els principals jaciments ibèrics del nostre país, així com els pobles que els habitaven.     

  La Ruta dels Ibers.   

  Ruta-dels-Ibers (2)
  http://www.mac.cat/

 • Diverteix-te jugant al joc dels ibers.     

    El joc dels ibers.

  larutadelsibers001


 • La guia didàctica d’Ullastret és un recurs útil per preparar la visita al museu així com altres recursos per treballar a l’aula per part del professorat.

    Guia didàctica Ullastret     

  guia_didactica_medium


   

 • Les restes arqueològiques són fins ara l’únic testimoni dels costums i l’estil de vida dels ibers. L’arqueòleg Joan Santacana, coautor de “La cuina dels ibers. De la llar de foc als fogons” , repassa la seva gastronomia, un dels pocs trets culturals dels predecessors dels romans a la Península Ibèrica que es coneix amb detall.

     La cuina dels ibers

  http://www.ccma.cat/

   

 • Fabriquem ceràmica. Història i propostes didàctiques.

Fabriquem ceràmica.

Captura2.PNG


 

       Nuestra civilización antes de Roma.  Dossier_Iberos.                                                           
iberos


 

Anuncios